Rehab

rehabПрагма продукција ви го најавува гостувањето на еден од највозбудливуте Dj -и на денешницата

REHAB

Петок, 18 декември
Метрополис Арена
старт 22:00 часот

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 300 денари.

rehab tour