RED HOT CHILI PEPPERS

Купи Карти За Се го најавува концертот на 

RED HOT CHILI PEPERS

кој ќе се одржи на 01.09.2012 година на стадионот Арена Армеец во Софија, Бугарија.

Цени на картите:

  • Pl 0: 6 950 денари.
  • Pl 1: 5 050 денари.
  • Pl 3: 4 150 денари.
  • Pl 4: 3 150 денари.

 Автобуски превоз ( Скопје - Софија - Скопје ): 1550 денари

 Карти може да купите на сите продажни места на Купи Карти За Се во Скопје.