Rammstein - Белград

 “Wir halten das Tempo” ќе биде мотото на бендот Rammstein за 2013-та година, во која ќе одржат голема европска турнеја и ќе настапат на водечките фестивали во Европа.

pank koncert

Билети во предпродажба онлајн преку Купи Карти За Се.

Партер - 2250 денари

Фан Пит - 3350 денари

Организираниот превоз изнесува 2100 денари.