Ракија Фест

rakija fest

Драги момци и девојки, дами и господа

На 18-ти март (сабота) со почеток во 14:00 часот и крај дури 2 часа по полноќ, гордо ви го претставуваме:

Ракија Фест Скопје

МКЦ, денсинг сала 25 мај

Преку 20 музички настапи:
The Black & Vice Social Club, FULLSTOP, Noviot Pochetok / The New Beginning, Project Orpheus, Conquering Lion, КАИЛ, Armadillo, Funk Shui,DJ LANS, Vladodlak и уште многу други

Музиката не престанува никогаш….
15 handmade артисти и неколку дестилерии.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 150 денари. На врата цената на билетите ќе изнесува 250 денари.

Спонзорирано од

Rakija Bar "Kaldrma"

Bovin Winery

Balkan Chill

Vinoteka Temov

Сковин Винарија/Skovin Winery

Tikveš Winery

 

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!