КК Работнички - КК Лирија

КК Работнички - КК Лирија
3 Ноември 2012
Сала Градски Парк
почеток 18:30 Часот

kosharkarski natprevar

 

Билети во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1кат или онлајн преку
Купи Карти За Се, по следниве цени:

Трибина А - 100 денари

Трибина В - 100 денари

Трибина Г (карта за навивачка трибина) - 50 денари