КК Рботнички - КК КОЖУФ

natprevar korsharka

 

 

 

КК Рботнички - КК КОЖУФ
сабота, 15 декември 2012
сала Градски Парк
почеток 19:00 часот

Билети во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 100 денари.