Queen + Adam Lambert

SOFIA MUSIC ENTERPRISES со задоволство да ви ги преставуваат...

За прв пат во Бугарија...

 queen and adam lambert

 

23 јуни (четврток) 2016, 20:00

стадион Георги Аспарухов

Аранжман со организиран превоз:

queen and adam lambert mapaPL1 – 6 300 денари
PL2 – 5 650 денари
PL3 – 5 050 денари
PL4 – 4 750 денари
PL5 – 4 400 денари
PL6 – 4 100 денари

Програма на патувањето:

*Состанок на групата на 23.06.2016 во 06:45чaсот на паркингот Дрводекор.
*Тргнување кон Софија во 07:00часот
*Пристигување во Софија на 23.06.2016 околу 12часот
*Слободно време за индивидуални активности.
*Почеток на концертот во 20.00часот
*По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Софија - Скопје
*влезница за концертот
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
*меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа:Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;