PRTI BEE GEE

SUN Production со гордост го најавува својот прв настан за новата OPEN AIR сезона во градот убав!!!

Во петок 12 мај и сабота 13 мај на просторот на стадионот на АРМ во градскиот парк во Скопје ќе се случува „SKOPJE UPPERGROUND Festival“ кој во себе обединува склоп на три супер квалитетни настани:
Концерт на белградското хип хоп дуо:
Сабота 13 мај
Старт: 20:00
Влезница 600 денари
П