Project Kalabalak 2019

#ProjectKalabalak како проект успешно го стартувавме во 2015та година, за истиот денес да биде еден од најдобрите фестивали под отворено небо во Источна Македонија! Огромна чест и задоволство ни е да го најавиме Проект Калабалак оваа година по петти пат во Радовиш! Поголемо и подобро како никогаш досега!! #TurnUpTheLove 
Повеќе информации наскоро! Stay tuned...