ПРЕВОЗ - 40 години БИЈЕЛО ДУГМЕ: Горан Бреговиќ ft. Ален Исламовиќ

40 godini bjelo dugme koncertКУПИ КАРТИ ЗА СЕ во соработка со Litium GLOBUS TRAVEL организира превоз до концертот и назад од Битола и Прилеп.

Билетот за организираниот превоз изнесува 500 денари.
Од Битола се поаѓа во 17 часот од паркингот на спортската сала Младост.
Од Прилеп автобусот поаѓа во 18 часот од паркингот на хотел Липа.
Поаѓањето назад е веднаш по завршетокот на концертот.

Останатите информации за концертот можете да ги најдете на следниов линк


http://www.kupikartizase.com/Events/40_godini_bjelo_dugme_goran_bregovik_ft_alen_islamovik

Информациите за билетите за концертот се следниве:

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, од понеделник 29 Септември.
Цените на билетите по категории изнесуваат:

boris trajkovski shemaПартер - 600 денари

Фан Пит - 900 денари

Трибина - 800 денари

Golden Seats - 1000 денари

Вип  - 1200 денари