Превоз

Почитувани,

Ве известуваме дека превозот од градовите низ Македонија до локацијата на одржување на концертот на Тони Цетински односно Мирослав Илиќ, Арена Борис Трајковски, нема да се одржи поради не исполнување на одредената квота на патници. Сите оние (од Тетово и од Битола), кои купиле превоз билети нека појдат уште денес од продажното место од кое ги купиле билетите за да им ги рефундираат парите.

Со почит
Купи Карти За Се