ПОТОЧИЊА 2011

Пап продукција го најавува фестивалот на детски песни

ПОТОЧИЊА 2011

Поточиња постерФестивалот ќе се одржи во Универзална сала во следните термини:

Сабота, 26.03.2011 година со почеток во 12 и 19 часот.

Недела, 27.03.2011 година со почеток во 11 и 13 часот.

Картите се пуштени во продажба на продажните места на Купи Карти За Се во Скопје по цена од 150 денари. Со секоја купена влезница следи аудио цеде од годинашниот фестивал.

Повеќе информации на www.potocinja.com