Поточиња

detski festivalЈубилејно 10-то издание на еден од најреномираните детски фестивали Поточиња.
На 23 и 24 март 2013 во Универзалната сала со претстави од 11 и 13 часот, повелете со Вашите најмили заедно со многу забава и песнички да ја дочекаме пролетта.

Билети во продажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 150 денари.