Полска вечер

Полска вечер

Пендерецки Пијано Трио

Конрад Сколарски – пијано

Јарослав Надзуцки – виолина

Карол Мариановски - виолончело

17.07.2019, Црква „Св. Софија“, 21:00

Билети по цена од 300 денари.