Пол Ван Дајк во Скопје

Пол Ван ДајкПланетарната број 1 диџеј ѕвезда Пол Ван Дајк повторно доаѓа во Македонија. На 1 април во Метрополис арената ќе се случува најголемиот маскенбал кога било направен на Балканот. За прв пат Скопје е ставено во светската турнеја - 2011 на Пол Ван Дајк, името кое изминатото лето Охрид го направи Ибица за овој дел на светот.

Од денеска влезници ќе се продаваат во сите продажни места на Купи карти за се.

ONLINE продажба на www.urbandance.tc.mk

 

ЦЕНИ НА БИЛЕТИ
REGULAR
15.02.2011 - 01.03.2011 650 денари ( ограничена количина од 1000 карти)
02.03.2011 - 20.03.2011 750 денари
21.03.2011 - 01.04.2011 850 денари
 
FAN PIT
15.02.2011 - 01.03.2011 850 денари ( ограничена количина од 250 карти)
02.03.2011 - 01.04.2011 1000 денари
 
VIP
15.02.2011 - 01.03.2011 850 денари ( ограничена количина од 250 карти)
02.03.2011 - 01.04.2011 1000 денари