PMG Recordings Festival #4

pmg recordings festivalPMG Recordings Festival 4 е природно продолжение на нашите фестивалски заложби за напредно презентирање на најсвежите сонични авантури на македонскиот дел од музичкиот универзум. Оваа година прославуваме 15 години постоење и 100 изданија, па се опуштивме и поканивме пар странски артисти кои навистина ни се допаѓаат. Бидете дел од нашата прослава, ајде да направиме уште еден настан со светски mind set.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.
Цената на билетите до 15.10 изнесува 200 денари.
Од 16.10 до 18.10 билетите ќе бидат по цена од 300 денари.

Настапуваат: