Планински велосипедски маратон „Плачковица 2015“

pvmПланински велосипедски маратон „Плачковица 2015“ 25.09.2015

Голем маратон патека 70 км
Мал маратон 30 или 40 км во зависност од временските услови.

Програма:

25.09.2015 - 19:30 ч
Собир на организаторите ,со дружење и музика

26.09.2015 - 19:30 ч
Ден за собирање на одпад низ планината и средување на патеките за маратонот.
DJ.Set - Дружење

27.09.2015
Подигнување на бројки: до 10:00 часот
Старт: 10:30 часот

Дружење и средување на природата од целиот настан.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на ККЗС по цени од:
- Мал маратон – 500 ден
- Голем маратон – 600 ден


Задолжително испратете ги вашите име, презиме и контакт телефон, како и големина за вашата маичка на contact@kupikartizase.com, најдоцна два дена пред почеток на трката.