Петар Грашо

По феноменалниот концерт во Охрид овојпат Петар Грашо на 20. Август ќе го гледаме во Битола.
Ексклузивен концерт на кој ќе ги отпее своите најголеми хитови, Петар Грашо за прв пат во Хераклеа.
Продажбата на картите ќе започне од вторник (11.08) преку мрежа на www.kupikartizase.com

ВАЖНО:
Согласно протоколите за одржување на јавни настани кои се одобрени од Министерството за здравство и од Комисијата за заразни болести, за заштита од вирусот Ковид 19 во продажба ќе бидат пуштени само 600 карти! Задолжително носење на маска на секој посетител.