Петар Грашо

Петар Грашо 
Антички Театар ( Охрид )
01.08.2020

Влез: 20.30
Старт: 22.00

Ексклузивен концерт на кој ќе ги отпее своите најголеми хитови, Петар Грашо за прв пат во Античкиот Театар во Охрид
Продажбата на картите ќе биде од понеделник ( 13.07 ) преку мрежа на www.kupikartizase.com

ВАЖНО:
Согласно протоколите за одржување на јавни настани кои се одобрени од Министерството за здравство и од Комисијата за заразни болести, за заштита од вирусот Ковид 19 во продажба ќе бидат пуштени само 1000 карти! Задолжително носење на маска на секој посетител.