Paul Van Dyk

Paul Van Dyk
03 фебруари 2017, петок
почеток 21 часот

Метрополис арена

paul van dyk

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 450 денари. Вип Галерија билетите се по цена од 550 денари.

 

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!