Парни Ваљак

Парни Ваљак

Задоволство ни е да ве информираме дека најголемиот и најквалитетен бенд на Балканот Парни Ваљак, после 7 години пауза, повторно доаѓа во Македонија и тоа во Охрид точно на Илинден, 02-ри Август.

Концертот ќе се одржи во организација на Авалон Продукција и агенцијата Харма од Хрватска на стадионот "Билјанини Извори"-Охрид.

Цени на билети
FAN PIT 800 денари
ПАРТЕР 600 денари

 

Картите се пуштени во продажба на сите продажни места на ККЗС.

 

Шема Биљанини извори