ПАЈАК

Најголемата тинејџерска атракција ПАЈАК
Со прв солистички во ДОЛНИ САРАЈ - Охрид
31.Јули 2020
Прв концерт 19 часот
Втор концерт 21 часот
Билети во предпродажба по цена од 300 денари до 29.07

Согласно објавените протоколи бројот на публиката ќе биде ограничен и задолжитело ќе биде почитувањето на препорачаните мерки:

- носење заштитни маски,

- одржување на пропишаната физичка дистанца меѓу посетителите во

  гледалиштето,

- дезинфекција,