PACO OSUNA

paco osunaSUN PRODUCTION со особено задоволство го најавува најдобриот настан за првата половина на годинава... За прв пат во Скопје гостува еден од најреспектираните дј-и во моментов, шпанскиот супер стар дј, продуцент и техно великан:

PACO OSUNA

NIKIFOR

Најдобриот RCF Line Array Sound System, најдоброто светло големо ЛАСЕР шоу, лед скринови и многу повеќе...

Сабота 25 февруари 2017
ВИП АРЕНА БОРИС ТРАЈКОВСКИ (мала сала)
Старт: 22:30

Влезници во претпродажба по супер промотивна цена за првите 500 влезници од 500 денари, а потоа 600 денари, преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.