OUTSIDERS

outsidersГрадот убав во пролет е уште поубав...
SUN Production со особено задоволство го најавува настанот кој ќе ја донесе пролетта во градот...
За првпат во Скопје ни гостува најбараниот транс бенд во моментов, бендот со дефинитивно најдобра продукција и траки кои секогаш се во топ 5 листите, израелските виртуози

OUTSIDERS - Tip World | Sacred Technology / Israel

Специјален гостин, најизвезуваниот македонски артист на ноќен психоделичен транс:

FOBI - Green Wizards Records

Домашна поддршка SUN Production djs:

DARE

SOUNDKILLAH

HUMANOID

Сабота 18 март 2017
Локација: ВИП АРЕНА мала сала С.Ц. Борис Трајковски
Старт: 23:45 часот

- Line array sound system
- Big light Show + Laser Show
- Led Screens
- Special Decoration

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, до 12 март цената на билетите ќе изнесува 350 денари, а потоа 400 денари.