ОТКРИЈТЕ ГО КРУШЕВО

За првпат досега.

nagradna igraКупете тикет и добијте можност да летате со тандем параглајдер од најдоброто место за парагаглајдинг на Балаканот – Мечкин Камен – Крушево.

Купете тикет во некое од продажните места на Купи карти за се, дојдете на извлекувањето во Крушево во недела на 27 јули и на 1350 метри надморска висина почувствувајте го недопрениот духот на највисокиот град на Балканот.

otkrij go krushevoЦелиот награден фонд го сочинуваат: 20 летови со тандем парагалјдер,  5 викенди за 2 лица во хотел Монтана, 4 вечери за 2 лица во ресторан Шапе и 4 вечери за две лица во пицерија Скар.

Денот на извлекувањето во Крушево ќе биде збогатен со многу музика, адреналин, забава, специјалитети, традиција. Свирка на Суперхикс и Љубојна, летање со параглајдер, скара, пиво, традиционални јадења и крушевска кујна, возење со жичара, прошетки со коњ до бачило, саем на здрава традицонална храна, комитско оро, возење по обележани велосипедски патеки, пешачење по обележани патеки низ крушевската корија, посета на бочвар, единствената леарница-музеј на оружје во Македонија и Спомен – куќата на Тоше Проески.

Цена на тикет: само 100 денари.programa krusevo