ОСОГОВО VS КОВИД-19

КАРАНТИНСКО ЕЛ КЛАСИКО, ФИНАЛЕН НАТПРЕВАР
БИДИ И ТИ ДЕЛ ОД ПОБЕДАТА!
ОСОГОВО VS КОВИД-19

Во овој историски натпревар ГФК Осогово покренува акција во борба против
неочекуваниот, незгодниот и најомразен противник: Ковид 19.
Ова е Карантинско “ЕЛ Класико“ во кое нашата одбрана мора да биде цврста и негативна,
а вашата поддршка несебична и гласна! Фудбалот се игра за фанови и навивачи
и токму ние за вас први ја отвораме сезоната на натпревари.
Поддржи го нашиот клуб, поддржи го фудбалот. Вистинските навивачи се нашата надеж.
Ова е единственото финале на кое секој може да присуствува. 
*Натпреварот и времето на одигрување се замислени, но билетот останува засекогаш!
Со секој купен билет му помагате на клубот во понатамошното функционирање и
исполнување на целите за периодот кој претстои.
БРОЈОТ НА БИЛЕТИ Е НЕОГРАНИЧЕН
ЕДНО ЛИЦЕ МОЖЕ ДА КУПИ НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ БИЛЕТИ
АВАНТИ!!!