О.S.М.W.S.Т.А

Сакате незаборавна вечер О.С.М.В.С.Т.А која ќе ја раскажувате на вашите пријатели и пријателки?!
Сабота, 02ти Октоври2021 година, Скопје конечно добива забава каква што подолго време е потребна во ноќниот живот!
Line up од 6 добро познати DJ на македонската сцена и јавност во Hype Club , ќе се погрижат за атмосферата да биде на највисоко ниво како и сето ова да биде еден почеток за тоа што ќе следи во иднина. 

Line UP

DJ Victor Junior
DJ Igor Petkovic
Todoroff
Philip Ackowsky
Jame Zname
Ivan Peev

Кодекс на облекување - White and Green

 

Понуда Alhocol and Tickects:

4500 Jack Daniel + 5 карти + 1 Гратис
4500 JB + 5 карти + 1 Гратис
4500 Johnny + 5 карти + 1 Гратис
4500 Tulamore + 5 карти + 1 Гратис
4500 Dubliner + 5 карти + 1 Гратис
4500 Finlandia + 5 карти + 1 Гратис
4000 Jeger + 5 карти + 1 Гратис

 

Сакате да се забавувате и притоа да користите одлични поволности?!
Ве очекуваме на 3 Октомври во Клуб Hype, на луда журка каде ќе можете да ја купите Вашата Nevida Pre Card.
Nevida Pre картичката е многу повеќе од платежна картичка. Поддржана е со апликација на која креираме
Ваш личен профил преку кој:
• Ќе бидете навремено информирани за музички настани, концерти, забави, саеми;
• Ќе може да резервирате маса, сепаре, влез;
• Online нарачка и купување на влезници и билети во претпродажба;
• Cashless плаќање во ресторани, дискотеки, хотели, кафе барови, такси услуги, продавници и
шопинг центри;
• Ќе дознаете кои брендови се достапни преку електронската продавница за online shopping;
• Попусти, промотивни понуди и голем број на поволности при посета на настани, наменети само
за Вас;
И да не заборавиме, добивате БЕСПЛАТЕН ВЛЕЗ на музичкиот настан во ноември, град Кавадарци,
организиран од World Division Group, каде ќе може да уживате и да се дружите со познати ДЈ, инфлуенсери,
музичари и пејачи од домашната естрада.
Со Nevida Pre Card & O.S.M.W.S.T.A се е полесно и позабавно!
Побрзајте со резервации и со купување на влезници затоа што ќе бидат во ограничен број! 
Влезница во предпродажба чини 300 денари, 500 денари на врата со гратис пијачка, живели!