Организиран превоз за Skopje Calling

Почитувани,

Планираниот организиран превоз за претстојниот фестивал Skopje Calling нема да се реализира поради не исполување на потребната квота патници потребни за остварување на истиот.
Неколкумината кои купиле билети истите можат да ги рефундираат на продажните места од каде ги купиле истите. Оние кои купиле онлајн превоз билети можат да испратат барање за рефундација на contact@kupikartizase.com, во кое ќе ги наведат бројот на нарачката и датумот на трансакцијата.

Со почит
Купи Карти За Се

organiziran prevoz

Од сега преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, сите оние кои посакуваат да присуствуваат на настанот на годината Skopje Calling, можат да си купат ваучер за организиран превоз до фестивалската локација и назад и тоа од следните градови:

makedonija mapaОхрид - 900 мкд
Ресен - 850 мкд
Битола - 850 мкд
Прилеп - 600 мкд
Велес - 250 мкд
Струга - 900 мкд
Кичево - 600 мкд
Гостивар - 450 мкд
Тетово - 350 мкд
Гевгелија - 650 мкд
Неготино - 450 мкд
Кавадарци - 500 мкд
Струмица - 900 мкд
Штип - 500 мкд
Кочани - 550 мкд
Кратово - 400 мкд
Крива Паланка - 450 мкд
Куманово - 250 мкд

* Овој превоз ваучер важи во два правци
** Времето на поаѓање од секој град засебно ќе биде објавено наскоро
*** Тргнувањето назад е веднаш по завршувањето на фестивалот
**** Задолжително почитувајте го договореното време на поаѓање и заминување

*при купување на превоз билетот задолжително испратете ги вашите име и презиме и телефонски број на contact@kupikartizase.com со назнака Prevoz za Skopje Calling 

  • За реализирање на превозот потребен е минимум од 30 патници од секој град засебно

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!