Opeth

opethПознатиот шведски метал бенд Opeth, со настап во култниот Principal Club Theater, Солун Грција.
Пакет аранжманите влезница + автобуски превоз до концертот (Скопје - Солун - Скопје), можете да ги купите во туристичките агенции кои се дел од продажната мрежа на Купи Карти За Се
(Скопје:
Пола Југотон - ГТЦ  кат, ТА Савана Скопје - Продажно место City Mall, ТА Савана Скопје - Продажно место Центар, Прилеп: Atlantis, Битола: Globus Travel Servis, Atlantis, Охрид: Туристичка Агенција „Вис Пој", Atlantis, Куманово: Joco Turs T. A., Струмица: Atlantis Струмица, Штип: Eurotours, Тетово: Патник - Вокер, Гевгелија: Дори Травел), по цена од 3100 денари.


програма за патување:
поаѓање од:
Куманово, бензиска пумпа Макпетрол - 07:30
Скопје, паркинг Дрводекор - 08:00
Велес, бензиска пумпа Макпетрол на автопат - 08:45

Враќање за Скопје веднаш по завршувањето на концертот.

Напомена!!!
Веднаш по купувањето на оваа влезница испратете ги вашите име и презиме, контакт информации (емаил адреса и телефонски број) и број на пасош на contact@kupikartizase.com

Повеќе информации и резервации на 02 55 14 300 и 078 248 568.