only love festival

 

Абди, Алтин Бошњаку, Давид Барбера Гуел, Филип Ачковски, Јаме Знаме, Стамени, Ди Џеј Обиликс, Шабаб Кан се само дел од најавените артисти кои неколку дена ќе бидат во Струга и се дел од програмата на фестивалот.

Фестивалската програма ќе се одвива од 27 јули до 2 август на неколку локации во Струга. Почетокот на фестивалот  на 27 Јули е предвиден за во 17:00 часот на летната сцена при Домот на Културата, а уште една од локациите каде ќе се одржува фестивалот е „Бисер клуб. Ќе има и дневни забави на дел од плажите во Струга кои ќе стартуваат во 12:00 часот, потоа следува вториот дел од програмата од 20:00 до 01:00 часот, а заедничко за сите седум дена фестивал е што ноќните забавите од 01:00 до 06:00 часот, фестивалот ќе се одрќуваат во „Бисер клуб“.

Нараквица 1800 денари за цел фестивал (Ограничен број 1000)
Вип Нараквица 3000 денари за цел фестивал (Ограничен број 100)
27 Холидај Плажа + Бисер Клуб + 500 денари
28 Холидај Плажа + Бисер Клуб + 600 денари
29 Јули Летна Сцена + Бисер Клуб + 700 денари
30 Јули Летна Сцена + Бисер Клуб + 800 денари
31 Јули  Бисер Клуб + Бисер Клуб + 700 денари
01 Август Летна Сцена + Бисер Клуб + 600 денари
02 Август Летна Сцена + Бисер Клуб + 500 денари