Olympiacos vs Juventus

olympiacos - juventus

Единствена можност да го проследите во живо, натпреварот од UEFA Champions League, помеѓу
Olympiacos - Juventus
22.10, 21:45

Цената на пакет аранжманот изнесува 8060 мкд (130 е)
(по купувањето на ваучерот задолжително е да испратите име, презиме и број на пасош на contact@kupikartizase.com)

Опис на програмата на аранжманот:

Поаѓање на 21.10 во 23:00 часот од Холидеј Ин.
Состанок на групата пред тргнувањето. Заминување на групата кон Атина. Ноќно патување со попатни застанувања поради одмор и царински формалности.

Пристугнување на 22.10 во 10:00 часот во Атина.
Слободно време до почетокот на натпреварот.
Местото на состанокот на сите навивачи на Јувентус, накнадно ќе биде назначено.
Картите за натпреварот се на трибината за гостинските навивачи од Торино.
Почеток на натпреварот во 21:45.
Веднаш по завршетокот на натпреварот тргнување за Скопје.
Пристигнување во Скопје на 23.10, во раните утрински часови.

Во програмата е вклучено:

  • Превоз со автобус на релација Скопје - Атина - Скопје
  • Карта за натпреварот од гостинската трибина на стадионот во Атина
  • Наша асистенција во текот на целата програма

Во програмата не е вклучено:

  • Задолжително патничко осигурување (60мкд)

НАПОМЕНА!!!
Оваа програма се реализира во група, потребни се минимум 40 патници.
Во оваа програма е без ноќевање
Оваа програма е пратена од нашиот водач во текот на целото патување