Old School Techno

Old School Techno at Discoteque Park Ohrid
4 May Saturday 2019

Почитувани љубители на Techno и House музиката, наша голема чест е да ве поканиме да присуствувате на најголемата забава во Охрид во 2019-та година! Незаборавна во најмала рака!

Дојдете и забавувајте се со нас до раните утрински часови во чест на отворањето на новата летна сезона во 2019-та година.

Придружете ни се да ги почувствуваме одличните звуци, да придонесеме сите заедно кон страста и лојалноста према нашите пријатели од глобалната музичка фамилија! Ова е за сите rave-ри кои сакаат и знаат да уживаат во совршената хармонија со звукот на електронската музика.

Посетете ја оваа незаборавна забава за да го искусите заедничкото задоволство како и славење на ноќниот живот!

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ! Имате наградна игра за првите 50 карти. Побрзајте со вашето учество на:

Карите Низ цела Македонија по цена од :

30 Aприл: 200 денари

1 Мај: 250 денари

На врата: 300 денари

Ексклузивна понуда :

5 + 1 Гратис = 1000 денари 

VIP Карти со Флаша плус Сепаре за 8 лица.

СмирноФ 3500 + 5 + 1 Гратис = 4500 Денари

Џони Вокер 4500 + 5 + 1 Гратис = 5500 Ден.

Јегер 3500 + 5 + 1 Гратис = 4500 Ден.

Сток 3000 + 5 + 1 Гратис = 4000 Ден.

Ј&B 4500 + 5 + 1 Гратис = 5500 Ден.

Резервирање во Порака или на +38971842076

Бројот е Ограничен!

Предупредување "ВИП" табели и пијалоци се резервирани во ограничени броеви 

Позитивнитот звук ке ни донесе ново икуство во нокниот живот.

Ве очекуваме!

DJs Line Up :

Viktor Vic Velkovski aka Vic

(Old School Music)

Igor Petkovic aka Cortex

 (Techno In The Woods)

Toshe Todoroff aka Todoroff

(High Pressure Music)

Kristijan Nestoroskii aka Dj Nasty deluxe

Dj Nasty deluxe Group

(Techno-Agency, City of Drums)

Todor Dimov aka Micky La Freak

(Natura Viva | Red Drum Music)

Philip Ackowsky

(Old School Music | Techno-Agency)