Old School Techno Vol.7

Почитувани љубители на Techno и House музиката, наша голема чест е да ве поканиме да присуствувате на уште една Old School Techno забава во Охрид Дискотека Парк!

Дојдете и забавувајте се со нас до раните утрински часови во чест на летна сезона за 2019-та година.

Придружете ни се да заедно ги почувствуваме одличните звуци, да придонесеме сите кон страста и лојалноста према нашите пријатели од глобалната музичка фамилија! Ова е за сите rave-ри кои сакаат и знаат да уживаат во совршената хармонија со звукот на електронската музика.

Посетете ја оваа незаборавна забава за да го искусите заедничкото задоволство како и славење на ноќниот живот!

За музика ке се погрижат нашите више познати ДЈ и Продуценти

DJs Line Up :

Kox Jovanovski aka KOX
https://www.koxofficial.com
(Skopje Dance Festival)

Philip Ackowsky
www.techno-agency.com
( Techno-Agency | Old School Music)

Ivan Nikusev
https://soundcloud.com/ivan-nikusev
(OLD SQL Recordings)

Kristijan Nestoroski aka Dj Nasty Deluxe,
(Techno-Agency, City of Drums Recordings / Munich / Germany / Ohrid / Mk / CONFETTI DIGITAL / London / UK, Super radio Ohrid)
https://cityofdrums.de/kuenstler/dj-nasty-deluxe/

DJ Vic b2b Stephens Choice
(Old School Music)