Old School Techno v5

Почитувани љубители на Techno и House музиката, наша голема чест е да ве поканиме да присуствувате на 5тата забава во Охрид за 2019-та година! Незаборавна во најмала рака!

 Придружете ни се да заедно ги почувствуваме одличните звуци, да придонесеме сите кон страста и лојалноста према нашите пријатели од глобалната музичка фамилија! Ова е за сите rave-ри кои сакаат и знаат да уживаат во совршената хармонија со звукот на електронската музика. 

Посетете ја оваа незаборавна забава за да го искусите заедничкото задоволство како и славење на ноќниот живот! 

DJs Line Up :

Special Guest :

DJ Nikifor

(Antenna 5 | Win Music Freedom)

DJ Face 

Dj Nasty Deluxe,

(Techno-Agency,  City of Drums Recordings / Munich / Germany, CONFETTI DIGITAL / London / UK, Super radio Ohrid)

Philip Ackowsky

 

( Techno-Agency | Old School Music) 

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ! Имате наградна игра за првите 50 карти ГРАТИС. 

Картите низ цела Македонија по следните цени: 

>>> до 20-ти Јули : 200 денари <<<

>>> на врата: 300 денари <<< 

ЕКСЛУЗИВНА ПОНУДА!!!

5 + 1 гратис = 1000 денари 

VIP Карти со Флаша плус Сепаре за 8 лица.

Смирноф 3000 + 5 + 1 Гратис = 4000 Ден.

Џони Вокер 4000 + 5 + 1 Гратис = 5000 Ден.

Јегер 3000 + 5 + 1 Гратис = 4000 Ден.

Шток 3000 + 5 + 1 Гратис = 4000 Ден.

Ј&B 4000 + 5 + 1 Гратис = 5000 Ден.

Бројот е Ограничен! Затоа побрзајте и резервирајте си на време на +38971842076 

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!

"ВИП" табели и пијалоци се во ограничени броеви!

Билетите веќе масовно се продаваат низ цела Македонија! 

 

Позитивниот звук ќе ни донесе ново искуство во славењето на ноќниот живот!

Ве очекуваме!