Old School Techno and House

Задоволство ни е да ви го претставиме денското издание на ' Old School Techno & House " ,на 27.08.2019 во Дојран. Придружете ни се заедно да ги почувствуваме одличните звуци, да придонесеме сите кон страста и лојалноста према нашите пријатели од глобалната музичка фамилија! Ова е за сите rave-ри кои сакаат и знаат да уживаат во совршената хармонија со звукот на електронската музика. 

Посетете ја оваа незаборавна забава за да го искусите заедничкото задоволство како и славење на ноќниот живот!

За тоа ке се погрижат

DJs Line Up :

Todoroff
(High Pressure Music)

Micky La Freak

(Natura Viva | Red Drum Music)

Philip Ackowsky

(Old School Music | Techno-Agency)

Boris Sappahire

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ! Имате наградна игра за првите 50 карти.

Kарта на врата: 100 Ден.

Позитивниот звук ќе ни донесе ново искуство во славењето!

Ве очекуваме!