Old School Techno Kapan An

Почитувани љубители на Techno и House музиката, наша голема чест е да ве поканиме да присуствувате на една несекојдневна и незаборавна забава во најмала рака!
Ова е за сите rave-ри кои сакаат и знаат да уживаат во совршената хармонија со звукот на електронската музика.

DJs
Markus Skywälker
Nikola Dostin
Dj Viktor Junior
Philip Ackowsky
DJ Nasty Deluxe
Alienvisitors Voislav Kodra
DJ Jame Zname

Карти во предпродажба 150 денари Југотон,
Карта на врата: 200 до 01:30 250 денари.