Old School Techno - Одложен

Почитувани љубители на Techno и House музиката, наша голема чест е да ве поканиме да присуствувате на уште една Old School Techno забава во Охрид Градиште Плажа 2 на 31 Јули Петок 2020та.

Дојдете и забавувајте се со нас до раните утрински часови во чест на летна сезона за 2020-та година.

Придружете ни се да заедно ги почувствуваме одличните звуци,Ова е за сите rave-ри кои сакаат и знаат да уживаат во совршената хармонија со звукот на електронската музика.

Посетете ја оваа незаборавна забава за да го искусите заедничкото задоволство како и славење на ноќниот живот!

Ограничен Бој на Резерваци.

Повеќе информаци во имбох и на +38971842076