Old School Techno

Почитувани љубители на Techno и House музиката, наша голема чест е да ве поканиме да присуствувате на уште една Old School Techno забава под отворено небо во Охрид Градиште Плажа 2!

Дојдете и забавувајте се со нас до раните утрински часови во чест на летна сезона за 2019-та година. 

Придружете ни се да заедно ги почувствуваме одличните звуци, да придонесеме сите кон страста и лојалноста према нашите пријатели од глобалната музичка фамилија! Ова е за сите rave-ри кои сакаат и знаат да уживаат во совршената хармонија со звукот на електронската музика.

Посетете ја оваа незаборавна забава за да го искусите заедничкото задоволство како и славење на ноќниот живот! 

DJs Line Up :

Kox Jovanovski aka KOX

https://www.koxofficial.com

(Skopje Dance Festival) 

Nenad Petrov aka Nennat Omen

(Escalate, Syndromatic, Faces)

https://www.nennatomen.com  

Todor Dimov aka Micky La Freak

(Techno Agency, Hotfingers, Patent Skillz, Natura Viva

Red Drum Music) 

Toshe Todoroff aka Todoroff

(High Pressure Music , Klaphouse Records) 

Kristijan Nestoroski aka Dj Nasty Deluxe,

(Techno-Agency, City of Drums Recordings / Munich / Germany / Ohrid / Mk / CONFETTI DIGITAL / London / UK, Super radio Ohrid)

https://cityofdrums.de/kuenstler/dj-nasty-deluxe/ 

Philip Ackowsky

( Techno-Agency | Old School Music)

 Карти во предпродажба по цена од 200 денари.

Вип пакети, резервација висока маса + 4 карти + Lamborghini Energy Drink + пијалок по избор по следниве цени

со J‘B Whiskey 1 L Цена = 5000 Ден.

 

со Johnny Walker 1L  Цена = 5000 Ден.

со Smirnoff Vodka 1 L Цена = 4000 Ден.

со Jägermeister 1 L Цена = 5000 Ден.

со Stok 1 L Цена = 3000 Ден.

можете да ги купите исклучиво од продажните места на ККЗС