ОХРИДСКО ЛЕТО - ДОРИАН ЏОЏИ - ТОМАС ХОПЕ

ДОРИАН ЏОЏИ - виолина (Албанија)

ТОМАС ХОПЕ - пијано (Германија)

Сцена: Света Софија

Цена на карта:300 денари.

Картите можете да ги набавите на билетарницата на Охридско Лето секој ден од 9:00-12:00 и од 18:00 до 23:00 часот за сите настани на Охридско Лето.

Карти можете да купите и онлајн со следење на линкот во портокаловата рамка која се наоѓа во горниот десен агол.