Охридско Лето 23 Јули

ЧАРЛС НАЈДИХ - кларинет (САД) 

КАЦУРА МИЗУМОТО - пијано (Јапонија)

ИСМАИЛ ЛУМАНОВСКИ - кларинет (МКД)

Концертот е поддржан од Амбасадата на

Соединетите Американски Држави во Република Македонија 


Сцена : Св. Софија

Билет : 300 Денари

Програма: Вајнберг, Брамс, Најдих, Прокофјев, Сен-Санс

 

Картите можете да ги набавите на билетарницата на Охридско Лето секој ден од 9:00-12:00 и од 18:00 до 23:00 часот за сите настани на Охридско Лето.

Карти можете да купите и онлајн со следење на линкот во портокаловата рамка која се наоѓа во горниот десен агол.