Ohrid Jazz Festival

Купи Карти За Се го најавува Охридски Џез Фестивал кој ќе се одржи на 16-ти, 17-ти и 24-ти Август 2011 година на плажата Cuba Libre.

 

ПРОГРАМА
16.08.2011 VASIL HADZIMANOV BAND (Serbia) 22 часот 400 денари
17.08.2011 COSTAS THEODOROU QUARTET ( Greece ) 22 часот 400 денари
24.08.2011 OSCAR SALAS (Usa)
TONI KITANOSKI TRIO (Macedonia) 
22 часот 500 денари

 

Карти можете да набавите на сите продажни места на Купи Карти За Се.