Ohrid Calling Превоз

organiziran prevoz
Концерти МК организира превоз за првото издание на OHRID CALLING фестивалот на релација Скопје-Охрид-Скопје за следните фестивалски денови:

  • NICKY ROMERO & LOST FREQUENCIES – 01 АВГУСТ - превозот за престојниот концерт нема да се реализира поради не доволен број на патници. сите оние кои купиле превоз карта можат да извршат поврат на средствата на продажните места од каде ги купиле картите. 
  • AL DI MEOLA – 13 АВГУСТ
  • THE PRODIGY – 14 АВГУСТ
Ваучерите за организиранот превоз можете да ги купите во продажната мрежа на Купи Карти За Се како и онлајн на kupikartizase.com по цена од 750 ден.

* Овој превоз ваучер важи во два правци
** Тргнување паркинг Дрводекор на денот на концертот во 11 часот 
*** Тргнувањето назад е веднаш по завршувањето на концертот
**** Задолжително почитувајте го договореното време на поаѓање и заминување

*при купување на превоз билетот задолжително испратете ги вашите име и презиме и телефонски број на ohridcalling@koncerti.mk