Off Fest 2013

jazz festival 201312-то издание на OFF - Fest ќе се одржи помеѓу 1 - 06 јуни со line-up кој ја вклучува една од водечките личности во светот на музиката денес - Индиската изведувачка на sitar Anoushka Shankar, магичните турски мајстори Taksim Trio, македонскиот етно проект Bioscopia, меѓународно афирмираната словенечка група Brina, мароканскиот секстет University of Gnawa, предводен од Aziz Sahmaoui, извонредените колумбиски модернисти Ondatrópica, револуционерниот фински хармоникаш Kimo Pohjonen  и импровизаторите од Јужна Кореја, Тори ансамбл.

Билети во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлај преку Купи Карти За Се.

OFF fest програма:

1 јуни
ANOUSHKA SHANKAR “TRAVELLER”
Универзална сала | 20:30ч. | 800/1000 ден.

2 јуни
BIOSCOPIA  •  TAKSIM TRIO
Салон на МОБ | 20:00ч. | 500 ден.

4 јуни
BRINA
Кино Фросина | 20:00ч. | 200 ден.

5 јуни
AZIZ SAHMAOUI & UNIVERSITY OF GNAWA  •  ONDATRÓPICA
Салон на МОБ | 20:00ч. | 500 ден.

6 јуни
KIMMO POHJONEN  •  TORI ENSEMBLE
Салон на МОБ | 20:00ч. | 500 ден.

КОМПЛЕТ БИЛЕТИ ЗА СИТЕ ВЕЧЕРИ = 1800 ден.

НАПОМЕНА!!!

Купените онлајн билети можете да ги замените секој работен ден на продажното место на Купи Карти За Се, КупиКарти.Ком во City Mall од 10 до 22 часот или на билетарите на местата на одржување на концертите пола саат пред почетокот на концертите.