Основни принципи за квалитетно родителство

Дата на одржување:  12.06.2019

Време на одржување: 17.30-21.00 часот

Место на одржување: Хотел Порта (Аеродром)

Цена 1700.00 ден

Реализатор: Когнита-М, Студио за едукација консалтинг и креативен развој, Скопје

Контакт: kognita.m_edu@yahoo.com

 Обучувач: Проф.д-р Татјана Котева-Мојсовска

 

Педагошки факултет „Св Климент Охридски“Скопје

Програма

 

Односот родител-дете е од клучно значење за развој на личност која нема да потклекне пред предизвиците на новото време. Во светот кој брзо се развива потребна е самодоверба, самопочитување, самосвест и способност за самоорганизација. Обезбедете му на Вашето дете квалитетно да живее во сегашноста и самостојно да се организира за  влез во иднината.