Обична вечер со Милан Лане Гутовиќ-Распродадена

obicna vecerОбична вечер урнебесна комедија со генијалниот Милан Лане Гутовиќ!

Вонвременскиот "среќко шоиќ" конечно во Скопје, со претставата со која го има обиколено цел свет! Милан Лане Гутовиќ е претставник на златната генерација актери од бившојугословенските простори кој со своите улоги во "Тесна Кожа" и "Бела Лаѓа" остана најголемиот жив комичар во моментов!
Скопјани имаат неверојатна шанса да го видат во живо на само три метри од себе, носителот на најсмешниот лик прогласен по сите релевантни гласања и анкети.
Обична вечер е урнебесна комедија напишана и режирана од самиотМилан Лане Гутовиќ, што е причина повеќе да не го пропуштите овој единствен настан!

Картите во предпродажжба се по цена од 400 денари до 10 април и 500 денари од11 до 16,  преку продажната мрежа на Купи Карти За Се. Но побрзајте да не бидете после изненаѓени и увреѓени дека нема карти! Ќути Ќирко! 

dom na arm