NYE 2015

Одбројувањето до почетокот на Новата 2015та година може да започне веднаш!

nye2015

Дочекајте ја Новогодишната ноќ на најзабавниот настан кој ќе се одржи во City Hall Center во Скопје.
Еден од најзначајните македонски бендови на последниве две децении ФОЛТИН и најпопуларниот скопски џез свинг состав ЛЕТЕЧКИ ПЕКИНЕЗЕРИ, ќе свират концерти за највозбудлив и незаборавен дочек на Среќната Нова 2015 Година! Ноќта ќе ја заврши скопскиот диџеј В.Л.Адо!

Влезниците во предпродажба ќе бидат достапни во сите продажни места на Купи Карти За Се по цена од 800 денари!

Главни пијалоци на вечерта ќе бидат Dewar's и Eristoff.

Ве молиме набавете си карти на време, бидејќи бројот на карти е ограничен и цената на истите ќе се зголемува до денот на настанот!

Резервации на коњопои и повеќе информации на: +389 78 22 33 09


31 декември
22:00 часот
City Hall