NUMB - Tribute to Pink Floyd

После големиот концерт одржан на сцената Долни Сарај, еден од најдобрите трибјути 
на овие простори NUMB - Tribute to Pink Floyd ке одржи свој концерт во Скопје.

Во контекст на ова, има многу трибјути но само некои успеваат да доловат до детал и да ја 
пренесат безвременската музика на Pink Floyd.

Очекуваме трансцендентално патување кое ке допре до сите.

Концертот ке се одржи во Epicentar – парк на датум 18.06.2019 со почеток од 21.00 часот.

Билетите во продажба по цена од 300 денари на врата 400 денари