NUMB – Tribute to Pink Floyd

По супер успешниот концерт на „Долни сарај“ минатата година и летното уживање на плажа Cuba Libre во Охрид од неодамна, проектот NUMB – Tribute to Pink Floyd, се сели во Градот на Конзулите.

Забавата е закажана за четврток, 29-ти август 2019 година, со почеток во 21:00 часот, на Ракометното игралиште во Битола.

Билетите се продаваат по рекламна цена од само 250 денари. Цена на влез 300 денари.

Премиера на NUMB Tribute to Pink Floyd во Битола