Новогодишен Stand-up Циркус

stand up komedija
Преку глава од политика, време е за новогодишен стенд ап циркус!!!
Дојдете за да поминете неверојатни, два часа во предновогодишно расположение со смеа до солзи и забава до бесвест!!!
Шоу кое ќе се раскажува цела 2013-та година!!!!
Шоу кое неможе да се види на ниедно друго место!!!!
Шоу кое ќе се игра само еднаш и ќе ја потврди старата македонска поговорка "пак направивте циркус од себе"!!!!
Само за вас, со нови материјали, непредвидливиот Бојан Велевски, генијалниот Сашо Тасевски и фантастичниот Никола Тодоровски;
Музички гости на вечерта ќе бидат Горан Чумлиевски - Јапан, Бобан Цаневски - Жтем и едно женско изненадување!!!
Билетите за оваа, десетта, јубилејна, гала претстава на стенд ап Македонија, можете да ги купите во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат или онлајн преку Купи Карти За Се.
Цената на билетите до изнесува 250 денари.