Новогодишен stand up show

novogodishen stand up showНовогодишен stand up show, со неповторливите
Марјан Георгиевски, Неша Бриџис и Александар Перишиќ.

24 декември, среда
Club Teatro-Skopje
почеток 20:00 часот

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 350 денари.